donderdag 12 mei 2016

Rit naar Saint Quentin

Redelijk vroeg wakker vandaag. Als eerste aan het ontbijt en op pad vanaf 7:30u. Nog wat water en appelsap gekocht voor zweet te compenseren. De zon was er al vroeg bij. Langs de schelde ging het stroom op waarts en dat was nog plat. Echter na 15km was het plat gedaan en ging de weg van watertoren naar watertoren en die staan steeds boven op de heuvels. Dus klimmen aan 12 km en dalen aan soms 50 km per uur.
Enkele Nederlandse pelgrims gepasseerd onderweg maar die gingen niet snel genoeg. Nog een stop gemaakt aan de bron van de schelde want daar komen we normaal nooit meer voorbij. Rond de middag een sandwich genomen (smoske) om op kracht te blijven. Daarna verder naar Hotel Florence in Saint Quentin. Na was en plas een terrasje gedaan in deze toch mooie stad.
1 Probleem dat pret kwam bederven. Vanaf ik de grens was gepasseerd geen gsmverbinding meer. En ik had voor vertrek nog een maand in buitenland besteld om niet voor verrassingen te staan. Alles kwijt. Geen booking.com meer. Ga ik nu proberen  op te lossen. Nog enkele foto's toegevoegd via wifi van hotel.


Bekijk mijn rit van 119,2 km op Strava: https://www.strava.com/activities/574953198

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Wifi valt soms weg.In Frankrijk is enkel de grote regio's bedekt.Dus savonds in Hotel kan ik pas bijwerken. Grtjs en knuffel aan te Kids.

      Verwijderen