maandag 2 mei 2016

Vertrek naar Doornik 165km

Gps ingesteld. Havermout als ontbijt en als picknick 2 bananen en 3 rijstvlaaikes. Dikke knuffels aan iedereen en voor alle dagen dat ik weg ben een knuffel voor mijn schattie en weg ben ik voor 165 km. De langste rit die ik moet doen.
Mooi fietsweer en de wind komt uit noorden zo kan ik de snelheid makkelijk boven de 20 houden. Vandaag zeker 110 km naast water gereden. De Dender was de laatste. Daarna nam snelheid wat af en werden de hellingen voor de wieltjes geschoven. Dit bleef zo tot in Doornik. Even moeten zoeken naar hotel. De bovenste verdieping zonder lift voelde ik wel in mijn beentjes. Onderweg enkele foto's genomen. Op deze met watertoren staat nog 1789km naar compostella. ????? Dat klopt niet of het is in vogelvlucht. Nu nog een hapje gaan eten keus zat maar niet veel honger. Hotel voor morgen juist nog geboekt in Saint Quentin. Heuvelachtig en voorspelling is somber weer. Na eten naar hotel en nog wat babbelen met mijn schattie. Vroeg in nest want ontbijt staat klaar om 07 u. 

Bekijk mijn rit van 166,2 km op Strava: https://www.strava.com/activities/574953154

5 opmerkingen:

 1. Goed gestart, super! Heb je in Doornik een beetje gerust of direct doorgereden naar het hotel?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel terrasjes gedaan onderweg? of kwam je toe met je drinkenbussen Morgen na ontbijt toch nog langs de bakker voor wa rijstvlaaikes, op krachten blijven he voor de grote trip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Louis, heb gisteren uw blogadres gekregen van ons Ria. Heel veel succes gewenst vanuit Meerle van Cel, Kristin, Ief en maat (de fiets) ; tof wat gij doet hoor ��

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. sorry Louis, te rap getypt en niet nagelezen ; veel succes vanuit Meerle van Cel, Kristin, Ief en Stef. Doe dat goe met uwe maat (de fiets) ; Tof wa ge doet hoor

   Verwijderen
  2. Thnks graag gedaan. Daar zijn vrienden voor.

   Verwijderen