donderdag 19 mei 2016

Angouleme richting St. Emilion

Deze morgen vroeg wakker geworden met pijn in linkerknie. Vermoedelijk van vallen gisteren. Bij willen plukken van bloemen te kort terug gedraaid met fiets en niet tijdig uit klikpedaal geraakt. Direct ingesmeerd met voltarengel. Nu maar zien wat de dag brengt.
Begon al met enkele serieuze klimmetjes en dit bleef zo duren. Na 50 km werden deze meer glooiend en vlotte het terug wat beter. Mist deze morgen en draai echt maar op halve kracht. Pijn in linkerknie werd erger en moest meeste kracht rechts zetten. Onderweg nog een Nederlands koppel tegengekomen van uit Nijmegen. Hadden in Turnhout overnacht. Reden 70 km per dag. Het mocht ook niet te veel kosten want dan zochten ze iets anders.
Wat later een koppel uit aantwaarpen . Willy en Tanja die de uitdaging waren aangegaan en gestart 14 mei van uit Tours. Ze hadden een maand uitgetrokken. Allebei een nieuwe fiets en goed uitgerust kwa materiaal tot een camera op het stuur. Hadden ook een blog maar ben de naam vergeten.
Mijn Chambers dhotes lag weer net iets verder dan ik had gepland. Dus van de rit van morgen is weer een stuk gereden.

Mijn rit van vandaag.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1176336954?share_unique_id=8

En nog enkele foto's.


3 opmerkingen:

 1. Zal toch plezant zijn dat je even in je eigen taal kan praten als je andere mensen ontmoet. Hopelijk niet te veel last meer van uw knie.
  Laat de bloemen maar staan voortaan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Groetjes uit Turnhout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal toch plezant zijn dat je even in je eigen taal kan praten als je andere mensen ontmoet. Hopelijk niet te veel last meer van uw knie.
  Laat de bloemen maar staan voortaan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Groetjes uit Turnhout

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg bruur er stond in da vorige verslag toch niks in van die val.
  Hou dat maar goed in de gaten dat je uw knie niet overbelast.
  Het waren wel schoon bloemekes. Ge kunt misschien bij de apotheker een knieband kopen dat geeft extra steunπŸŒΊπŸŒΈπŸŒΉπŸ’ Vele groeten en denk maar eens aan ons wij
  liggen sevens in de zon

  BeantwoordenVerwijderen