zaterdag 14 mei 2016

Vandaag rit van (120)

Goed ontbijt in Hotel Florence.
Hier kon je al ontbijten om 4u.? Toch maar om 6u opgestaan, al de was van gisteren was droog dus dezelfde tenue  aan. De stad Saint Quentin was echt de moeite  om te zien maar deze laat ik nu achter me. Bewolkt maar droog en koud. Mijn armstukken bij aangedaan en op weg. Eerste deel ging zeer vlot maar na 30 km was het vlotte er af. De hellingen volgden elkaar op de een al wat lastiger dan de andere. Op 1 van die hellingen zag ik weer een fiets met tassen. Een al wat oudere man ( zoals ik zeker) die zwaar bepakt was. Had een tent bij want sliep op campings. Had nog een zware rit voor de boeg want volgende camping was nog 90 km te gaan maar hij had 3 wees gegroetjes en 1 onze vader gedaan tijdens douchen dus dat kwam wel goed. Het begon nu lichtjes te druppelen maar te weinig om pak aan te doen.De lange afdalingen die na de lange klim kwamen maakte toch dat ik om 14 u mijn rit al afgewerkt had. Te vroeg om te stoppen? Dus op naar volgende rit. Wat een misser was dat. Nergens nog slaapplaatsen vrij. Dan via rondvragen en Gps toch nog iets gevonden. Resultaat: van de route moeten afwijken en ipv 120 km 165 gedaan. Nu lig ik in mijn bed de route voor morgen aan te passen. Van Chambley 60320 naar ?? Marine vermoed ik en dan terug op de route.
Nog enkele foto's 


Bekijk mijn rit van 165,0 km op Strava: https://www.strava.com/activities/575990407

2 opmerkingen:

 1. Chambly, hmm, net voor Parijs. Je kúnt ook dóór Parijs fietsen. En dan via Rambouillet naar Maintenon (daar de route oppikken) en verder naar Chartres.
  Als geruststelling: de fietser met tentje en 90 km voor de boeg, dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Gewoon stug doortrappen. 90 km per dag is een mooie afstand. Meer hoeft niet. Want dan ben je alleen maar bezig met fietsen. En dat is -hoop ik- ook weer niet de bedoeling.
  Geniet van de mooie stadjes en dorpjes. Stap dus op tijd af.

  Bonne route

  Mat Knaapen
  https://perfietsnaarsantiago.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maatje
  Die heeft toch een beetje gelijk denk ik.
  U niet overschatten tis nog ver
  Grtn wij

  BeantwoordenVerwijderen