vrijdag 20 mei 2016

Van Puisseguin naar Moustey

Vandaag nog een deel heuvelachtig en laatste stuk in de Landes. Dan is het plat tot Dax. Vandaag ook later gestart omdat bakker pas om 8 u kwam. Nog wat voorraad opgeslagen en naar apotheker om voltarengel bij te halen. Mijn knie was deze morgen al beter maar nog niet ok en zwaarste deel is vanaf volgende week.
Nog 50 km met hellingen en dan aangekomen in Cadillac . Nog even spannend geweest.  Werd aangevallen door 2  honden. Die gaan da nooit mer vergeten want maakte kennis met mijne 45. En nu is de poort van de Landes open.
Rond 12:30 gestopt voor een lunch in Landiras. Klein café waar je voor 12 Euro kon eten. Witte Grave er bij en dessert met koffie. Slecht voor de lijn maar heb toch energie nodig. Achteraf beschouwd beter niet gedaan want alles ging zeer moeizaam vandaag. Zon  heel de dag en tot 3 graden. Eigenlijk te warm om te fietsen. Mijn drinken was er ook Door maar was bijna op mijn plaats in Moustey.
Op naar de Tipi Cheyennes nu.
Was en plas gedaan en alles voorbereiden voor rit van morgen.
Hieronder rit van vandaag en nog wat foto's.

https://connect.garmin.com/modern/activity/1177739346?share_unique_id=10

2 opmerkingen:

  1. Volgende week wordt het inderdaad klimmen. Maar het kan best zijn dat je het echte zware deel van de tocht een week later voor je knie krijgt. Twee cols in noord-west Spanje: 1500m en 1300m.
    Maar eerst de Ibañeta, 1057 m. Vier uur klimmen met een pijnlijke knie kan lastig zijn. De laatste farmacie is in Valcarlos....
    Buen Camino!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. (2 honden) Louis, ik kan geloven dat die twee honden u niet zullen vergeten; 'k Zou eigenlijk ook ni graag kennismaken met uwe 45 😉

    BeantwoordenVerwijderen